Jornadas de Musicoterapia Neurológica

Para los que aún estamos sedientos por saber más de la Musicoterapia y sus ámbitos de aplicación, recientemente tenemos otra oportunidad de escuchar a los profesionales, y aprender de ellos.

El Instituto de Formación Contínua de la Universitat Pompeu Fabra organiza durante los días 25 y 26 de febrero el evento: “Jornadas de Musicoterapia Neurológica: Neurociencias y Música en Terapia y Medicina.” que se celebrarán en el Campus de Comunicación de Poblenou (UPF).

El horario de dichas jornadas es el siguiente: Viernes de 18:00 a 22:00 h y Sábado de 9:00 a 15:00 h. El precio: 110€

Las inscripciones a las jornadas, o la consulta al programa de las mismas, se puede realizar desde la siguiente página web:

http://www.idec.upf.edu/jornadas-de-musicoterapia-neurologica

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i investigació, Musicoteràpia per a gent gran, Rítmia i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s