Poniéndose las pilas

A veces los cambios son positivos. Nos obligan a parar, en ocasiones casi de golpe, a reflexionar y a preguntarnos por lo que queremos. Algo así me pasó hace unos meses, cuando dejé de hacer voluntariado de musicoterapia en la ong donde colaboraba, y lo que pareció al principio un tremendo vacío se ha ido llenando poco a poco con ideas, con apoyos, y con un nuevo proyecto.

Desde entonces que mi cabeza da vueltas y vueltas, imagina, crea, proyecta, para que el sueño se pueda hacer realidad: hacer más accesible la musicoterapia a las personas que se pueden beneficiar de ella.

Y en eso continúo. Iniciar una actividad nunca ha sido fácil, pero es un reto que me voy a permitir experimentar. No sé hasta dónde llegaré, no sé si saldrá bien o mal, lo único que sé es que lo tengo que intentar. Imagino el resultado y una sonrisa se dibuja en mis labios, la ilusión ilumina mis ojos.

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada ha esta publicada en Rítmia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s