Jornada de Musicoteràpia a càrrec d’Unesco de la Garriga

Us informem de la celebració d’una nova jornada dedicada a la Musicoteràpia, aquest cop a càrrec d’Unesco de la Garriga en motiu de la Setmana de la Unesco.

L’acte es celebrarà el 16 de novembre al Reial Cercle Artístic de Barcelona (carrer dels Arcs nº 5), de 16 a 20h, i comptarà amb la participació de la Doctora Randi Rolvsjord (professora associada a la Grieg Academy, Universitat d’Aalborg, Dinamarca) i Simon Procter (coordinador dels programes de formació superior de Musicoteràpia al centre Nordoff-Robbins, Universitat de Londres).

La jornada també comptarà amb un interludi musical participatiu dirigit pel musicoterapeuta Pau Gimeno.

El preu per inscriure’s és de 50 euros i de 30 euros per a musicoterapeutes i estudiants de Musicoteràpia. Trobareu més informació a: http://www.fmhlagarriga.org/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=865&Itemid=226

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies, Rítmia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s