Cicle de conferències: “La música i el seu impacte en el cos i la ment”

Avui ens trobem a la xarxa amb més activitats relacionades amb la música i la seva aportació a la vida de les persones.

El CosmoCaixa de Barcelona inicia a finals del mes de gener, i fins al mes de juny, un cicle de conferències al voltant del tema musical, el qual han titulat: “La música y su impacto en el cuerpo y la mente”. El cicle està compost de vuit conferències que tractaran temes com ara: els orígens de la música, quin impacte té aquesta en el cos y en la ment, com els afecta la música a la vida dels infants i el seu desenvolupament, o el fet de la predisposició humana al fenòmen musical.

Les conferències són impartides per experts de diferents universitats de tot el món. Són gratuïtes, però cal reservar la plaça prèviament a través de la web: http://www.agendacentrosobrasociallacaixa.es/es/cosmocaixa-barcelona/2013-enero-abril-cosmocaixa-barcelona/la-musica-y-su-impacto-en-el-cuerpo-y-la-mente

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies, Rítmia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s