Conferència Anual de Musicoteràpia a Canadà

Comencem el dilluns explorant les novetats que es troben a la xarxa, a la recerca d’aspectes que puguin resultar interessants per a la musicoteràpia. Avui us destacaré dues activitats, la primera de les quals presento a continuació:

I és que l’Associació Canadenca de Musicoteràpia (CAMT) està organitzant la 40ª edició de la Conferència Anual de Musicoteràpia que s’iniciarà el 8 de febrer de 2014 a la mitjanit (GMT) i finalitzarà a la mitjanit (GMT) del 9 de febrer de 2014.

Per aquest motiu, l’associació fa una crida als professionals de la musicoteràpia d’arreu del món que vulguin participar, presentant projectes i experiències de musicoteràpia.

Els treballs presentats han de tenir en compte que es tractarà d’una conferència on-line adreçada a una audiència internacional, i que per tant, l’idioma vehicular serà l’anglès. La data màxima per a presentar aquestes comunicacions és fins la mitjanit del 15 d’agost de 2013.

La conferència comptarà amb la participació, entre d’altres, de Nancy McMaster, musicoterapeuta cofundadora de la Llicenciatura de Musicoteràpia a la Universitat Capilano (Vancouver) i de la Dra. Jane Edwards, directora del Grup de Recerca sobre Música i Salut de Limerick (Irlanda). Es podrà seguir tot l’esdeveniment per twitter, a través del hashtag #OCMT14

Trobareu tota la informació sobre com participar, les conferències que ja estan confirmades i altres aspectes d’interès al link següent: http://onlineconferenceformusictherapy.com/

 

 

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies, Rítmia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s