Curs Internacional de l’escola Orff-Schulwerk

Seguint amb l’entrada anterior, la segona activitat que us volia presentar està dirigida al professorat de música, però crec que com a musicoterapeutes ens pot resultar molt interessant. Es tracta del Curs Internacional d’Estiu que ofereix l’escola Orff Schulwerk a Sant Cugat (Barcelona) durant els dies 15 a 19 de juliol. Aquest any el curs tractarà sobre els models didàctics per a diferents edats des de la perspectiva de l’Orff-Schulwerk.

El temari del curs m’ha semblat interessant per la quantitat de recursos d’expressió que es treballaran: activitats a través de la cançó, jocs a través dels instruments i comunicació a partir de la dansa i el moviment.

L’horari del curs serà de 9:30 a 13h i de 15h a 18:30h. El preu (per 30 hores de curs) és de 250€, 210€ per a estudiants.

Per a més informació consulteu l’enllaç següent: Orff Schulwerk Juliol 2013 – CAT

 

 

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i investigació, Notícies, Rítmia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s