I Seminari Internacional de Jazz i Musicoteràpia

Després del curs de Musicoteràpia Creativa d’introducció al Nordoff-Robbins em vaig quedar amb moltes ganes d’experimentar amb el jazz per incorporar-ho a la feina en musicoteràpia. Per això, quan vaig veure la publicació d’aquesta formació no vaig dubtes en què seria quelcom interessant per a fer.

I és que l’Escola Internacional de Música i Musicoteràpia Casa Baubo organitza el I Seminari Internacional de Jazz i Musicoteràpia. El seminari es durà a terme entre els dies 13, 14 i 15 de setembre a Ourense, i comptarà amb la participació de professionals com ara Robert Zatorre o Montse Merino pel que fa a la Musicoteràpia, i a representants del món del jazz com ara Jorge Rossy, Enrique Oliver o Demian Cabaud, entre d’altres.

Les inscripcions pel curs es van iniciar el 22 de juliol i hi ha temps per a inscriure’s fins el 8 de setembre o fins a cobrir el nombre de places disponibles.

Al web del blog de Casa Baubo trobareu més informació sobre com inscriure’s, preus, ubicació exacta del seminari o informació sobre l’allotjament durant aquells dies.

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i investigació, Notícies, Rítmia i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s