Inici del nou curs… noves il·lusions!

Ha arribat setembre! I amb l’inici del nou curs, grans esperances, noves il·lusions d’aconseguir fer de la musicoteràpia la meva forma de vida, i de la música una eina per a aquelles persones que vulguin conèixer-se d’una manera diferent, o vulguin millorar algun aspecte de les seves vides.

Divendres, parlant amb una amiga, vaig trobar una mica més de llum en tot aquest procés, a vegades esgotador, moltes vegades solitari i desconcertant, però que em té atrapada més intensament des de fa un any.

També ahir remirava les fotografies del curs de Nordoff-Robbins realitzat al juny i alguna cosa es movia dins meu, incitant-me a treballar amb més forces i il·lusió pel projecte de musicoteràpia Rítmia. Així que anem per feina!

48094_10151744810978866_1497695773_n1010323_10151744810803866_930039074_n

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Rítmia i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s