Formació en el model Benenzon

La setmana vinent, el 28 i 29 de setembre de 2013 es realitzarà a Barcelona el Curs de coneixements bàsics en el model Benenzon a Barcelona. Aquest primer nivell consisteix en 16 hores de formació en Musicoteràpia didàctica a càrrec dels magisters Antoni Aceves, Diego Orta i Mónica Muñoz.

Es tracta d’un nivell introductori sobre el model Benenzon on es treballaran els aspectes que giren al voltant de la comunicació no verbal, la relació entre terapeuta i pacient, i l’enquadrament terapèutic de les sessions.

El curs es realitza durant un cap de setmana, en l’horari de 9.30 a 18.30h, al centre COS (c/Mozart, 2). El preu es de 250€ les 16 hores de formació.

El següent nivell de Benenzon es realitzarà els dies 19 i 20 d’octubre.

Per a més informació, consulteu la pàgina web del Centre Benenzon Catalunya.

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i investigació, Notícies, Rítmia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s