Conferència Online de Musicoteràpia

Atenció musicoterapeutes!

Dissabte 8 de febrer es durà a terme la Conferència Online de Musicoteràpia, emmarcada dins dels actes que realitza la World Federation of Music Therapy (WFMT). La trobada online tindrà el seu punt d’inici a les 00:00 hora de Gran Bretanya (01:00 a Barcelona), i acabarà a la mateixa hora del dia 9 de febrer.

La conferència anirà a càrrec de musicoterapeutes majoritàriament dels Estats Units i Gran Bretanya que parlaran sobre la pràctica musicoterapèutica en diversos àmbits: musicoteràpia infantil, musicoteràpia per a la tercera edat, musicoteràpia aplicada en casos de malaltia mental, en trastorns de consciència o autisme, així com aspectes més funcionals necessaris en la pràctica musicoterapèutica com són l’obtenció de finançament o l’organització interna de les sessions.

Per a poder seguir la conferència es requereix una preinscripció i un pagament previ (depenent de la vostra situació laboral és un preu o un altre), i estar connectat el dia i l’hora assenyalats a la plataforma http://www.anymeeting.com.

Trobareu més informació sobre tots els detalls de l’activitat a: http://onlineconferenceformusictherapy.com/

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Beneficis de la musicoteràpia, Notícies, Rítmia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s