Formació: la percussió com a eina facilitadora del canvi

Els musicoterapeutes Pau Gimeno i Oliver Solano ens proposen realitzar una formació sobre cercles de percussió o drum circles, aquest mes de maig. La proposta consisteix en un taller teòrico-pràctic que tractarà la tècnica dels grups de percussió com a eines de dinamització de grups.

L’activitat comptarà amb la participació de Santi Serratosa, percussionista especialitzat en percussió corporal, i Bill Saragosa, facilitador de cercles de percussió.

El curs es realitzarà el 17 i 18 de maig, de 10h a 18h , al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú.

El preu és de 120€ si us inscriviu abans del 18 d’abril, i de 140€ per als qui facin efectiu el pagament posteriorment fins la data del curs. L’organització també ofereix la possibilitat de dormir per la zona i de fer l’esmorzar del diumenge al matí, afegint 20€ més al preu d’inscripció.

Per a inscriure-us us podeu dirigir a la pàgina web de l’event.

Coneixent els organitzadors, i havent participat en alguns dels seus cursos, n’estic segura que serà un curs molt profitós!

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i investigació, Notícies, Rítmia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s