Congrés Mundial de Musicoteràpia

Només tres dies per a que finalitzi el període d’inscripció al World Congress of Music Therapy, que es realitzarà al juliol a Krems, Àustria!!!

Podeu seguir totes les novetats des de la pàgina http://wcmt2014.wordpress.com/blog-updates/

Aquest any no podrà ser, però somio en poder-m’ho combinar un altre any per poder-me assabentar de tot allò relacionat amb la musicoteràpia, i viure-ho en viu i en directe!

Mentrestant, tinc per endavant un final de curs intens al Grau de Psicologia, un cap de setmana que promet ser molt profitós de la mà de Gabriel Federico amb el segon nivell de Musicoteràpia Focal Obstètrica, i una reunió a Terrassa (Barcelona) per engegar un projecte de musicoteràpia per a dones embarassades. Buff! Espero estar a l’alçada de les circumstàncies i poder gaudir i aprendre de totes les experiències!

 

 

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Rítmia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s