Curs de Percussió Corporal

Aquest juliol, el percussionista Santi Serratosa impartirà un curs sobre Percussió Corporal a Avinyó. L’activitat forma part del programa dels Tallers Musicals Avinyó, que es desenvoluparan del 4 al 26 de juliol de 2014.

Després d’haver assistit a la seva formació en el curs de Musicoteràpia Creativa, crec que és una bona manera de complementar la nostra formació com a musicoterapeutes, descobrint les possibilitats musicals que ens proporciona el nostre propi cos.

Així que per a tots els que estigueu interessats, no perdeu de vista la pàgina de facebook de SSM Big Hand, on es detallen les últimes novetats d’aquest event, o la pàgina dels Tallers Musicals Avinyó.

El curs es durà a terme els matins del 21 al 23 de juliol (I nivell) i del 24 al 26 de juliol (II nivell) per als adults. A la tarda s’ofereix l’activitat per als infants.

 

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i investigació, Notícies, Rítmia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s