Iniciem les activitats de Musicoteràpia Prenatal!

Setembre promet ser un mes interessant!

Mentre que encara no tinc vacances, treballo en dos projectes de musicoteràpia prenatal que s’iniciaran al finals de setembre, principis d’octubre. Un d’ells el durem a terme a Tatainti, criança, joc i creativitat, al barri de Sants (Barcelona) els divendres a la tarda.

El segon, el realitzaré a l’Asociación de Musicoterapia y Psicoterapias para el tratamiento integral de la Familia, a Terrassa.

Flyer frontal i posterior - Taller Musicoterapia(Parts frontal i posterior del flyer)

Flyer interior - Taller Musicoterapia(Parts interiors del flyer)

En ambdos tallers ens basarem en el mètode de Gabriel Federico sobre Musicoteràpia Focal Obstètrica*, amb la qual cosa seran tallers de curta durada en els que es treballarà el benestar del bebè i la mare, el vincle entre ells dos i algunes tècniques de relaxació i control del dolor.

 

*Entrades relacionades al blog: Algunes idees sobre MTFO, La música afavoreix la fecundació, Estic embarassada: com m’ajuda la musicoteràpia?

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Musicoteràpia Prenatal, Notícies, Rítmia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s