Rythm4Days

La setmana vinent s’inicia a Sant Cugat la segona edició del curs de formació Rythm4Days BCN’15.

En ell, durant quatre dies es mostraran metodologies, activitats i projectes on el ritme serà el protagonista.

Els dies 27, 28, 29 i 30 de juny els participants podran explorar les infinites possibilitats que ofereix el ritme per al treball educatiu, terapèutic i social.

El curs es portarà a terme al Conservatori Professional de Sant Cugat, i tindrà una durada de 22 hores. El preu de tot el curs és de 120 euros.

L’organització de l’event corre a compte dels músics Santi Serratosa, Oriol Ferré i Xevi Matamala i comptaran amb la col·laboració de Nan Mercader (professor de percussió ètnica i flamenc a l’ESMUC), Lu Arroyo (musicoterapeuta, educadora social i Trainer en PNL) i Pedro Consorte (professor i percussionista corporal).

Si us interessa la proposta, hi ha temps per a inscriure’s fins el 20 de juny.

Trobareu més informació a www.facebook.com/rhythm4days

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i investigació, Notícies, Rítmia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s