12ena Conferència Europea GIM de Musicoteràpia

Durant aquestes dates s’han estat recollint els treballs i investigacions que seran exposades al setembre vinent en la 12ena Conferència Europea sobre el mètode GIM (Guided Imagery Music). La Conferència es durà a terme a l’hotel Eden Beach Resort d’Anavyssos, als afores d’Atenes, durant els dies 15 a 18 de setembre de 2016. La conferència porta de títol: “European Perspectives on Guided Imagery Music: Visions, Challenges and Crossroads“. Els dies 13 i 14 de setembre es celebrarà la preconferència titulada “Expanding GIM: Combining Practices“.

El temps per a fer entrega de les propostes d’exposicions s’acaba l’1 de febrer, i les propostes finalistes seran publicades el proper mes de març. La data límit per a inscriure’s a les conferències de manera anticipada finalitza el 15 d’abril, té un preu de 380€ per assistir tant a les conferències com a les preconferències. A partir del 16 d’abril, el preu passa a 410€.

Des de la pàgina web de l’esdeveniment es donen possibilitats per reservar l’allotjament al mateix temps que les inscripcions a la conferència.

Estarem atents a més informació que hi pugui aparèixer en els pròxims dies!

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i investigació, Notícies, Rítmia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s