Alguna cosa es mou a Rítmia

Segueixo treballant en el projecte de Rítmia, aprofundint en l’ús de la musicoteràpia durant l’embaràs. I no ho faig sola. En els últims mesos he conegut persones que volen apostar per la musicoteràpia i que veuen en ella un gran potencial per a poder ajudar a persones i a grups.

Gràcies a Nanouc, aquest divendres a les 13:30h presento el projecte de musicoteràpia per a embarassades a Happy Milk Moms & Kids Club (carrer Casp 46, Barcelona).

Hi esteu tots convidats!

Rítmia Musicoteràpia a Happy Milk

També, amb Marco estem gestant un projecte interessantíssim sobre musicoteràpia i fertilitat, amb la intenció d’adjudar amb la musicoteràpia a les parelles que volen tenir un fill, tant en l’etapa prenatal com en l’etapa postnatal.

En breu tindreu més informació sobre aquestes propostes.

Mentrestant, seguim treballant!

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Musicoteràpia Prenatal, Notícies, Rítmia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Alguna cosa es mou a Rítmia

  1. georginavinyes ha dit:

    Que bé! Me n’alegro molt! Que vagi molt bé la presentació divendres. I molta força i èxit per aquests dos nous projectes. Una abraçada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s