VI Congrés Nacional de Musicoteràpia

En el Dia Europeu de la Musicoteràpia, i després d’un temps d’estar desconnectada del bloc però no de la musicoteràpia, us porto notícies sobre el que serà el VI Congrés Nacional de Musicoteràpia.

Aquesta edició està organitzada per Agamus, l’Associació Galega de Musicoteràpia i es durà a terme els dies 10, 11 i 12 de març de 2017, a Santiago de Compostela.

Els musicoterapeutes que vulguin presentar els seus treballs en el congrés, tenen temps fins al 30 de desembre. Per als assistents, les inscripcions tenen un preu de 200 € fins al 15 de desembre per al públic en general (180€ per als socis de qualsevol associació de la Confederació Europea de Musicoteràpia).

Després de la meva experiència per terres galegues l’any passat, tant de bo pogués organitzar-me per  a poder assistir i poder-vos explicar de primera mà tot el què allà es va desenvolupant!

Igualment, a partir d’ara estarem pendents de totes les novetats que vagin sorgint respecte al programa, activitats i ponents.

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i investigació, Notícies, Rítmia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s