Més sobre el VI Congrés Nacional de Musicoteràpia

Amb l’any nou ja disposem de més informació sobre el què serà el VI Congrés Nacional de Musicoteràpia, organitzat per l’Associació Galega de Musicoteràpia AGAMUS.

Recordar que fins al 25 de febrer encara és el segon termini d’inscripció, amb una quota de 230 € per a l’entrada general i 210€ per als membres de les associacions membres de la Confederació Europea de Musicoteràpia (EMTC).

El programa d’aquest congrés conté activitats molt variades, des de conferències i tallers fins a jam sessions i concerts. A més, l’assistència als congressos de musicoteràpia és una bona manera d’intercanviar idees, maneres de fer, aprendre dels companys de professió, i d’enriquir-se professionalment i personalment. Si voleu fer una ullada a tot el què s’està organitzant, trobareu informació aquí.

Esperem i desitgem als companys d’AGAMUS que aquest VI Congrés de Musicoteràpia sigui tot un èxit!

Quant a Rítmia

Em dic Celia Castillo. Des de petita la música ha estat molt important per a mi. Vaig començar desxifrant poc a poc els símbols que hi havia en una partitura i, sense adonar-me’n, aquells dibuixos sobre el paper es van anar transformant en una forma d’expressió. Tant és així, que ara i des de fa un temps, quan estic trista o amoïnada, recorro al piano per a deixar anar totes aquestes emocions i transformar-les en so i música. També sempre m’ha agradat escoltar, acompanyar, ajudar les persones en moments desconcertants o difícils. La musicoteràpia em va permetre unir la meva passió amb aquesta actitud i és per això que és tan especial per a mi. Al llarg dels anys he pogut comprovar en mi mateixa i en els altres que la música no ens deixa indiferents: tothom té respostes davant la música, i és això el que permet promoure canvis en les persones. En quant a la meva formació, sóc Diplomada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003-2007) i Màster en Musicoteràpia per la Universitat de Barcelona (2007-2009). Vaig cursar estudis de Piano al Conservatori Professional de Música de Terrassa (2000-2007) i de Violoncel (2007-2011). Actualment formo part de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. He dissenyat i realitzat activitats de Musicoteràpia en els àmbits de la salut física i psicològica, geriatria, àmbit penitenciari, persones amb discapacitat psíquica i primera infància.
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i investigació, Notícies, Rítmia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s