Beneficis de la musicoteràpia en el nadó

Fotos gratis : en blanco y negro, fotografía, Pies, pierna, dedo,  monocromo, brazo, sostener, padre, tomados de la mano, de cerca, recién  nacido, emoción, pulgar, Interacción, sentido, Fotografía monocroma, accion  humana 2400x2400 - -

Una revisió dels estudis publicats respecte l’ús de la musicoteràpia en nadons nascuts en preterme determina que la musicoteràpia aconsegueix estabilitzar les constants vitals, millora la freqüència cardíaca i augmenta la saturació d’oxígen entre un 3 i un 5%.

L’ús de tècniques passives com la de cantar cançons de bressol per part del musicoterapeuta van aconseguir una reducció dels nivells de cortisol, amb la corresponent reducció de l’estrès dels nadons.

Els bebès també van millorar la succió, amb el conseqüent augment de producció de llet materna, el que va comportar un augment de pes.

La revisió va tenir en compte articles posteriors al 2002 procedents de les bases de dades PubMed, CINAHL, Cuiden i el metabuscador Google Académico.

Font: https://www.revistasanitariadeinvestigacion.com/beneficios-de-la-musicoterapia-en-el-recien-nacido/

Publicat dins de Beneficis de la musicoteràpia, Musicoteràpia Prenatal, Rítmia | Etiquetat com a , , , , | Deixa un comentari

VII Congrés Nacional de Musicoteràpia

Els professionals de la musicoteràpia ja tenim nova cita per a seguir creixent!

Recentment s’han publicat les dates i el lloc on es celebrarà el VII Congrés Nacional de Musicoteràpia. La cita serà a Segòvia durant els dies 18,19 i 20 d’octubre de 2019.

ADIMTE excerceix com a amfitriona d’un congrés que porta com a lema “Impulsando, avanzando y creando profesión”. Com cada any, es tracta d’una oportunitat per a compartir les últimes notícies sobre la consolidació de la musicoteràpia com a disciplina professional, intercanviar perspectives i com diu el lema, crear professió.

Podreu trobar més informació a la web del congrés.

 

Publicat dins de Formació i investigació, Notícies, Rítmia | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari